Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@06:31:15 GMT

مرگ‌‌ومیرزیادوفرزندآوری کم درکره‌جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۳۳۵۶

فرزندآوریبرای اولین بار در تاریخ کره جنوبی و هم‌زمان با مواجهه این کشور با کمترین میزان نرخ تولد و در عین حال پیر شدن جمعیت، شمار موارد مرگ ‌و میر از شمار موالید در این کشور بیشتر شده است. ناطقان: آمار سرشماری نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۰ حدود ۳۰۷ هزار و ۷۶۴ نفر در این کشور جان باختند و در مقابل ۲۷۵ هزار و ۸۰۰ نوزاد به دنیا آمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جمعیت کره جنوبی در پایان دسامبر با ۲۰ هزار و ۸۳۸ نفر کمتر از سال ۲۰۱۹، ۵۱ میلیون و ۸۲۹ هزار و ۲۳ نفر برآورد شده است.  

هم‌زمان با مواجهه کره جنوبی با کاهش جمعیت، شمار سالخوردگان در حال افزایش است و افراد بالای ۶۰ سال اینک ۲۴ درصد کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.  

روند شکل‌گیری جمعیت موجب فشار به دولت در رسیدگی به چالش‌های ناشی از کهولت سن جمعیت و سیاست‌گذاری‌هایی برای ترغیب مردم به داشتن خانواده‌های بزرگ‌تر شده است. این وضع به دلیل کاهش شمار جوانان موجود برای اشتغال در بخش کار، تاثیر مستقیمی نیز بر اقتصاد کشور، که بزرگ‌ترین اقتصاد آسیا است، دارد.  

کاهش نرخ زاد و ولد به شماری از عوامل از جمله فشارهای اقتصادی مانند تحصیلات بالاتر، هزینه‌های بهداشت و هزینه‌های مسکن و همچنین محیط‌های کاری دشوار برای زنان نسبت داده شده است.  

دولت مون جای-این، رئیس‌جمهوری کره جنوبی اخیرا چندین سیاست را برای ترغیب مردم به داشتن فرزندان بیشتر از جمله ارائه کمک‌هزینه مالی به خانواده‌ها، معرفی کرده است.  

این سیاست که قرار است از سال ۲۰۲۲ اجرایی شود برای هر کودک متولد شده دو میلیون وون (۱۳۵۰ پوند) تخصیص می‌دهد و به علاوه، تا وقتی که کودک یک‌ساله شود به والدین ماهانه ۳۰۰ هزار وون برابر با ۲۰۲ پوند، کمک هزینه ارائه می‌کند.  

تغییر ساختار جمعیت در نتیجه تغییر دیدگاه زنان جوان به ازدواج نیز هست.

طبق نظرسنجی سال ۲۰۱۸، تنها ۲۲ درصد از زنان مجرد، معتقد بودند که ازدواج بخش ضروری زندگی است.  

بنا به آمار، ۲۵۷ هزار و ۶۰۰ نفر در سال ۲۰۱۹ ازدواج کردند در حالی که یک دهه قبل شمار افرادی که ازدواج کردند ۴۳۴ هزار و ۹۰۰ نفر بود.  

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دولت این کشور پیش‌بینی می‌کند که اگر نرخ فعلی زاد و ولد به همین شکل ادامه یابد، جمعیت کره جنوبی تا سال ۲۰۶۷ به ۳۹ میلیون نفر کاهش می‌یابد و بیش از ۴۶ درصد از جمعیت، بالای ۶۰ سال خواهند بود.

منبع: عصر ایران برچسب ها: مرگ و میر ، فرزند آوری ، کره جنوبی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مرگ و میر فرزند آوری کره جنوبی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)

پستانداران، اگرچه بخش کوچکی از موجودات زمین را تشکیل می دهند، اما نقش های زیست محیطی حیاتی در سطح جهانی دارند. آنها برای حفظ سلامت اکوسیستم از طریق کمک به گرده افشانی، پراکندگی بذر و تغذیه شکارچیان طبیعت بسیار مهم هستند. اینفوگرافی زیر میانگین طول عمر پستانداران را با استفاده از داده های Discover Wildlife و سازمان ملل متحد به تصویر کشیده است.

طول عمر انسان در حال افزایش است

به گزارش روزیاتو، پستانداران به عنوان موجودات خونگرم با مو یا خز تعریف می شوند که از شیر غدد پستانی برای نوزادان خود استفاده می کنند. در حالی که حیوانات کوچکتر مانند راسوها معمولاً ۱ تا ۲ سال عمر می کنند، همتایان بزرگتر مانند فیل ها می توانند برای چندین دهه زنده بمانند و در راس آنها نهنگ ها، می توانند ۲۰۰ سال یا حتی بیشتر عمر کنند.

طول عمر انسان افزایش قابل توجهی داشته است. طبق گزارش بخش جمعیت سازمان ملل متحد، میانگین امید به زندگی در جهان از ۴۷ سال در سال ۱۹۵۰ به ۷۲ سال در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است که نشان دهنده افزایش ۲۵ ساله است. از عوامل تاثیرگذار در افزایش طول عمر انسان می توان به تغذیه، دارو و دسترسی به منابع ضروری، اشاره کرد.

با این حال، همانطور که طول عمر انسان شکوفا می شود، می تواند تأثیر نامطلوبی بر جمعیت پستانداران حیات وحش داشته باشد. طی ۱۰۰,۰۰۰ سال گذشته، افزایش جمعیت انسانی باعث کاهش ۸۵ درصدی زیست توده پستانداران وحشی شده است.

امروزه، دام ها ۶۲ درصد، انسان ها ۳۴ درصد و پستانداران وحشی تنها ۴ درصد از زیست توده پستانداران جهان را تشکیل می دهند

علیرغم کاهش تنوع پستانداران، زیست توده کل پستانداران زمینی به طور قابل توجهی افزایش یافته است و در طول ۱۰,۰۰۰ سال گذشته تقریباً ۹ برابر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟
  • تلاش برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • نجات ۹ گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان
  • آغاز رویداد جایزه جوانی جمعیت